Hear my prayer; a sacred cantata for four-part chorus of mixed voices and soprano solo, with organ or piano accompaniment.

Saved in:
Bibliografiske detaljer
Hovedforfatter: Mendelssohn-Bartholdy, Felix, 1809-1847.
Format: Musical Score Bog
Udgivet: New York, G. Schirmer [1837?]
Serier:G. Schirmer's editions of oratorios and cantatas.
Tags: Tilføj Tag
Ingen Tags, Vær først til at tagge denne postø!